Αλλαγές και Επιστροφές

Ελλάδα

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας.

Αλλαγή μπορείτε να κάνετε με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση αλλαγής μας στέλνετε πίσω το δέμα και τα έξοδα αποστολής χρεώνονται σε εμάς, ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι 3.50€.

Για κάθε επόμενη αλλαγή τα έξοδα αποστολής είναι 3.50€. Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ .

Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση. Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.Για λόγους υγιεινής, δε γίνονται αλλαγές σε κοσμήματα. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας.
Για την διαδικασία επιστροφής χρημάτων, σημειώνετε πάνω στο έντυπο αλλαγών ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες ( Eurobank,Τράπεζα Πειραιώς) και μας αναγράφετε τη τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα τα επιβαρύνεται ο πελάτης ( δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμόυ) και όχι ο καταθέτης gmari.gr Mετά τη χρήση των προϊόντων η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές αυτών και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 3 ωρών από την ολοκλήρωση της καλώντας μας στο 6945229976 ή μέσω e-mail στο gmari.stores@gmail.com.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).

Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 14 ημερών.

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ .

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

G MARI

Π.Ε.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΙΓΕΙΡΑ ΑΧΑΙΑΣ 25010

GREECE

2696034935

6945229976

ΔΩΡΕΑΝ

shipping

Για αγορές πάνω απο 55€

ΔΩΡΕΑΝ

gift wrapping

σε Όποιο Προϊόν επιλέξετε

1-3 Ημέρες

fast delivery

Φεύγει απο εμάς

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Το προϊον προστέθηκε!
Το προϊον το θέλετε ήδη!